Üzleti és bemutatkozó profi weboldal készítés

 

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Weboldal készítés

Örülünk, hogy ránk talált a weboldal készítés kapcsán. Komolyan! És ez nem csupán egy marketing szöveg, amivel bizalmat próbálunk Önben gerjeszteni. Tényleg határtalanul boldogok vagyunk mert ez azt jelenti, hogy mi, azaz a luxhonlap csapata érti a dolgát. Hiszen Ön itt van a weboldalunkon és éppen arról olvas, amire rákeresett. Elárulunk egy titkot: az Ön weboldalával is ezt fogjuk csinálni.

Tevékenységünk ezt hivatott szolgálni. Weboldal készítéssel és honlapok felújításával foglalkozunk modern, a google aktuális és keresőoptimalizálás trendjeit lekövető és alkalmazó módszereket alkalmazva. Munkánknak köszönhetően a honlap témájára kereső érdeklődő az adott weboldalon landol. Mint Ön most a mi weboldalunkon. Bízza nyugodtan ránk a megálmodott weboldal készítését és nem csak egy letisztult és látogatóbarát honlapot készítünk Önnek, hanem a hozzá kapcsolódó szolgáltatásaink összességével mérhető módon elérjük, hogy tevékenysége szempontjából releváns látogatók és potenciális vásárlók látogassák weboldalát. Folyamatosan. Weboldalának készítése közben minden fontos lépésről/állomásról egyeztetünk Önnel, így nem éri meglepetés. Vagyis de. Abszolút kellemes meglepetés fogja érni: olyan weboldalt készítünk Önnek, amilyet valóban szeretne.   

Én is ilyen weboldalt akarok, szeretnék egy ingyen ajánlatot!

weboldal-keszites

Honlap készítés – Mi a folyamata?

A honlap készítés egyik legfontosabb  kérdése: mi a megrendelő célja megújuló, újonnan készülő weboldalával? Ezt és ehhez kapcsolódó kérdéseket teszünk fel minden leendő ügyfelünknek mielőtt bármibe is belekezdünk. Sok ilyen kérdésünk van, de csak semmi pánik. Semmi olyat nem kérdezünk, amire Ön ne tudná a választ, pláne semmi olyat ami üzleti vagy egyéb jellegű bizalmas információ. Ellenben ahhoz, hogy olyan legyen a honlapja ami a kitűzött célnak megfelel, sok dolgot kell meg tudnunk. Hisszük, hogy ez az egyedi weboldal készítés egyik alapfeltétele.

Szeretjük a személyes találkozók varázsát ha weboldal készítés Budapest szolgáltatásunkról van szó.  Tudjuk kissé különös, hogy olyasvalamivel foglalkozunk ami a legtöbb esetben pont ezt hivatott kiváltani de mi már csak ilyen maradiak vagyunk. Persze a technika adta lehetőségeket kihasználva is szívesen kommunikálunk és néha csak ez a lehetőség adott. Sőt, az együttműködés közepette ezen platformokkal élünk mi is. Szóval miután megismertük megrendelőnket, a weboldal célját (bemutatkozó weboldal személyeknek vagy céges weboldal készítés a megbízás tárgya) és például a terméket, indulhat a profi weboldal készítés.

weboldalkeszites

Weblap készítés – Innentől kezdve a luxhonlap csapatán a sor!

Na jó, egy valamit még nem említettünk amit weblap készítés előtt mindenképp, minden esetben elvégzünk. Szokásunk alaposan felmérni a konkurensek weboldalait is. A versenytársakról mindig lehet tanulni. Azt is tudni akarjuk, ha valamit nem jól csinál és az is hasznos ha megtudjuk, hogy a konkurencia mire fektet nagy hangsúlyt. Itt most nem a termékekre gondolunk. Technikákra, melyet az ő maga vagy az általa weblap készítéssel megbízott marketing ügynökség alkalmaz. 

Mostantól tényleg a weblap készítéshez kapcsolódó konkrét munka jön. Kiválasztjuk és testre szabjuk a leginkább passzoló design-t, melyet természetesen minden esetben ügyfeleinkkel együtt teszünk. Itt fontos, hogy együtt válasszunk mert Önnek szerencsés esetben van egy elképzelése, mi pedig rendelkezünk azzal a tudással, hogy a kívánt funkciókat hogyan és milyen felépítésű weboldallal érdemes megvalósítani. Ezt követően létrehozzuk a kívánt menüpontokat, aloldalakat és integráljuk a kívánt funkciókat. Az üres site elkészülte után feltöltjük a képeket (videókat) és a szöveges tartalmat, melyeket megrendeléstől függően kereső optimalizálunk. A weblap készítéssel végeztünk, megvan a modern és profi weboldal!

Természetesen egy weblap elkészítése után Önnek folyamatosan lesz feladata, hiszen egy weboldalt karban kell tartani, frissíteni és keresőoptimalizálni kell stb. Az alapvető karbantartást igény esetén nagyon szívesen betanítjuk. Ha azonban a weblap készítéséhez hasonlóan ezt is inkább profikra bízná: szolgáltatásainkba tartozik a  weboldal karbantartás és a folyamatos keresőoptimalizálás is havidíjas szolgáltatásaink keretein belül, de erről máshol adunk bővebb információt. Ha Budapesten szeretne weboldalt készíttetni vagy a  keresőoptimalizálás érdekelné, kérjük látogassa meg a weboldal készítés Budapest illetve a keresőoptimalizálás Budapest oldalunkat.

weblap-keszites
Call Now ButtonHívás