SEO TANÁCSADÓ

SEO tanácsadás, keresőoptimalizálás tanácsadás

SEO TANÁCSADÁS – LUXHONLAP 

SEO tanácsadáskor olyan ötleteket fog kapni amitől a google keresőben honlapja több látogatót hoz majd. Átnézzük a honlapot, megvizsgáljuk a külső linkeket, a tárhelyet ahol van a honlap és minden ami problémaként felmerülhet. Szakmai nyelven technikai seo – a honlap szerkezete, on page – honlap tartalma, off page – a honlap külső linkjei átvizsgálását jelenti. 

seo-tanacsado

SEO  tanácsadó vállalkozásoknak

Azoknak a vállalkozóknak vagy válalkozásoknak ajánljuk a SEO tanácsadót akik már keresőoptimalizálják weboldalukat. Minél több ügyfélhez jut el a vállakozása, annál több bevételt termel a honlap. Természetesen akkor is ajánljuk a seo tanácsadást ha egy átlátható képet szeretne látni weboldaláról látva hogy miben és hova lehetne fejleszteni honlapját.

seo-tanacsadas

Keresőoptimalizálás tanácsadás egyszeri alkalommal

A egy alkalmas SEO tanácsadás alatt megtudhatod mik azok a gyenge pontok a honlapoddal kapcsolatban ahol javítani kell. Elemezzük az előtted járó versenytársakat és versenyképes SEO tanácsokat kapsz tőlünk.

seo-tanacsado-budapest

Havi rendszerességű SEO tanácsadás

Ha szeretnél biztosra menni hogy weboldalad jó irányba tart, havonta is lehetőség van személyesen vagy online találkozni a seo tanácsadóval. Ebben a csomagban keresőoptimalizálási szakember havonta fog riportokat készíteni weboldaladról. Versenytársaid is folyamatosan fejlődnek, új SEO technikákat alkalmaznak. Ha naprakész szeretnéd tartani weboldalad, mindenképp ezt a csomagot ajánljuk.

seo-tanacsado

Miért fontos a SEO tanácsadás?

Manapság Magyarországon nagyon sok cég maga kezeli a keresőoptimalizálást, de sajnos a nagyrésze nagyon elavult keresőoptimalizálási technikát követ. Ez nem hogy hasznos a weboldalnak, hanem egyenesen ront a pozícióján. A Google keresőmotor napról-napra fejlődik. Például ha régen több linkje volt az oldalunknak a Google ezt pozitívan értékelte. Napjainkban ez már egyáltalán nem számít. Felhasznalói élményt néz és minőségi linkeket. SEO szakembereink naprakészek és tisztában vannak a  legújabb seo technikákkal.

keresooptimalizalas-budapest

Mi van ha útközben jövök rá hogy inkább a SEO ügynökségre bízom?

Ha a SEO tanácsadás közben gondolod meg magad és inkább ügynökségünkre bíznád weboldalad keresőoptimalizálását, akkor a tanácsadást beszámítjuk az árba, így az ingyenes lesz.

Hogyan működik a keresőoptimalizálás tanácsadás?

Általában online felületen szoktunk ügyfelenket segíteni és megbeszélni a SEO teendőket, de személyes találkozásra is adunk lehetőséget.
google-keresooptimalizalas
Call Now ButtonFELHÍVOM