A biztos sikerért

 

Keresőoptimalizálás 

Keresőoptimalizálás érthetően

Mi a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás lényegében abban segít, hogy weboldalunk a lehető legelőkelőbb helyen jelenjen meg a témával kapcsolatos kulcsszavak keresőbe történő beírásakor. Egykor ezt nagyon egyszerűen meg lehetett oldani, mára azonban a keresőoptimalizálásnak gyakorlatilag külön iparága van. Az internet rohamos térnyerése folyamatos fejlődést generál a weboldalak tekintetében is így a régen bevált praktikák ma már nem működnek.
Az online világ deklarált célja ma már a látogatók minőségi élményének növelése és tökéletes kiszolgálása, melyet a keresőoptimalizálásnak is le kell követnie. A luxhonlap.hu budapesti csapata folyamatosan követi a google legújabb követelményeit és figyelembe veszi a legfrissebb trendeket. Ennek megfelelően keresőoptimalizáljuk ügyfeleink weboldalát. 

 

A felhasználói élmény növelése folyamatosan újabb és újabb követelményeket támaszt a weboldal készítés felé. Ezért a keresőoptimalizálást is több részfeladatra kell bontani, hogy minden kívánalomnak megfeleljen. Külön-külön mind nagyon fontos és egy mindenre kiterjedő átvilágítás fényt derít az esetleges hiányosságokra. Munkánk megkezdése előtt minden ügyfelünk honlapját alapos vizsgálatnak vetjük alá és minden fontosabb versenytársat is kielemzünk. Ezt követően már pontosan tudjuk, hogy a keresőoptimalizálásnak mely része szorul fejlesztésre. Amikor a keresőoptimalizálásnak minden aspektusa rendben van, na akkor várhatunk el igazán nagy eredményeket. Csak így lehetünk eredményesek, az Ön weboldala csak így lehet eredményes. Ön is szeretne tisztában lenni weboldala erősségeivel és gyengeségeivel? Kérjen ajánlatot és kielemezzük weboldalát! Milyen részekre lehet bontani a seozást?

Mutatjuk:

A keresőoptimalizálásnak alapvetően három csoportját különböztetjük meg, mely ugyanúgy fontos egy új weboldal felépítése vagy egy meglévő honlap felújítása során is.

keresooptimalizalas

Technikai SEO

A honlap felépítése szintén a felhasználói élmény fokozásával hozható kapcsolatba. Egy technikailag jól megszerkesztett weboldal könnyen átjárható a google robotjai által, ezért értékesnek tartja és indexeli. Ez azért nagyon fontos, mert ha ezek a bizonyos robotok nem tudják bejárni honlapunkat, akkor a keresőoptimalizálásunk többi része tulajdonképpen hasztalan. Egy minőségi és egyedi tartalom a weboldalunkon mely azonban észrevehetetlen a google robotok számára, sajnos fabatkát sem ér. Alapkövetelmény – és a technikai seo része -, hogy weboldalunk mobil reszponzív legyen. A keresések aránya napról napra növekszik a mobilkészülékek javára az asztali számítógépekkel szemben. Nézzük csak meg az általunk legtöbbet használt portált és látni fogjuk (remélhetőleg), hogy mobilon más a szerkezete. A mobil eszközökön való átlátható megjelenés és könnyen kezelhető menü mind megint csak a felhasználói élményt javítják. Szintén a technikai seo részét képezi egy weboldal betöltési sebessége, vagyis annak javítása. Minél lassabban tölt be egy weboldal vagy annak egy aloldala, annál rosszabb a megítélése is a látogatói élmény szempontjából. Ennek egyértelmű jele lehet az is, hogy  a látogatók időznek-e weboldalunkon vagy a találati listára térnek vissza, mert lassan tölt be. Sok-sok tényező teszi még honlapunkat technikailag megfelelőnek, mely szempontokat szintén megvizsgálunk a luxhonlapnál, hogy minden a nagyobb látogatottságot segítse elő.

Technikai-SEO

Weboldalon belüli SEO

Az on site seo a weboldalunkon található tartalmak optimalizálásáról szól. 10-15 évvel ezelőtt csak annyi volt a dolgunk, hogy „telepakoltuk” weboldalunkat a legkeresettebb kulcsszavakkal és máris toplistás volt honlapunk az adott keresőszavakra történő kereséskor. Ma ezt a google bünteti. A megoldás a megfelelő mennyiségű kulcsszó és kulcskifejezés elhelyezése olyan minőségi (a weboldal témájáról szóló) tartalmakban, mely releváns és hasznos információt oszt meg a látogatóval. Persze ez nem minden. A szövegekkel együtt és seozott képek elhelyezése, az egyedi tartalmakban elhelyezett linkek és a címek, bekezdések megfelelő beállítása teszi weboldalunkat tartalmilag is értékessé és informatívvá látogatóink számára. Sok éves tapasztalattal és mérhető módon javítjuk weboldalát minőségi tartalommal, kérje ajánlatunkat keresőoptimalizálás és keresőoptimalizálás Budapest szolgáltatásunkra itt!

on-site-seo

Off-Site SEO

Ebben az esetben is minőségi tartalmakról van szó, csak ezeket nem a weboldalunkon helyezzük el, hanem olyan portálokon, melyek témái köthetőek valamely szempontból a mi honlapunkhoz. A linképítést alapvetően a google bünteti, de csak abban az esetben ha az egyértelműen a helyezés javításának érdekében történik nem értékes portálról és tartalommal. Más a helyzet akkor, ha olyan weboldal mutat a mi honlapunkra amit alapból sokan látogatnak és egy informatív szövegben elhelyezett kulcsszóval tesszük ezt. A weboldalunk számára értékes portálok és az egyedi tartalmak megírása is komoly munkát és alapos vizsgálatot követel. Ebben az esetben sokat elárul mindig a konkurencia munkássága, akit meg szeretnék előzni. Erre használt programjaink, professzionális és tapasztalt szövegíróink a garancia arra, hogy az off-site seo a luxhonlapnál nem melléfogás, hanem a keresőoptimalizálás egyik alappillére!

off-site-keresooptimalizalas
HASZNÁLJA KI INGYENES ÁRAJÁNLAT KÉRÉSÜNKET!
Call Now ButtonHívás