Keresőoptimalizálás specialista

keresooptimalizalas-specialista

Keresőoptimalizálás specialista

Keresőoptimalizálás specialista – Viszokay Rudolf

Keresőoptimalizálás specialistaként külföldön kezdtem SEO tapasztalokat szerezni és dolgozni. Nagyon szerncsés voltam, mert Spanyolországban a keresőoptimalizálás hihtetlen lehetőségeit, sokkal hamarabb felismerték mint itthon. Rengeteget tanultam a Google működéséről, a keresőoptimalizálás titkairól. Több évtizedes külföldi tapasztalatszerzés és sikeres projekt után, megalapítottam itthon a luxhonlap.com-ot ahol a keresőoptimalizálás és a weboldal készítés a fő vonal. Nagyon fontosnak tartom hogy minőségi munkát adjak ki a kezemből, mert nekem az a suiker ha az ügyfelem weboldala sikeres és jövedelmező.

Kit nevezünk és mit csinál egy keresőoptimalizálás specialista?

Keresőoptimalizálás specialista – így hívjuk azt a szakembert aki átlátja hogy egy weboldalnak mire van szüksége ahhoz, hogy több felhasználó látogassa. A keresőoptimalizálás specialistának nem csak a weboldal keresőoptimalizálásában kell profinak lennie, hanem át kell látnia a google rendszerèének teljes körű működését. Minden weboldal egy kicsit más, minden téma amiről szól az oldal kicsit más. Egy közös van bennük, hogy a google rendszerében akarjàk làtni az első helyeken a weboldaluk akik keresőoptimalizálás specialistát hívnak.

 

Hogyan dolgoznak keresőoptimalizálás specialisták?

A kapcsolat felvétele után a seo specialista, seo auditot készít az adott weboldalról ha már van az ügyfélnek. Gyorsaságot, teljesítményt, szöveget, képeket, szerkezetet vizsgál az oldalon belül. Megnézi milyen kulcsszavakkal dolgozik weblapja és hogyan teljesítenek. Milyen weboldalakra van belinkelve és hogy ezek miről szólnak és milyen minőségűek ezek a weboldalak. Versenytársakat vizsgál hasonló szektorban.

Megbízhatok-e egy seo specialistát ha még nincs weboldalam?

Természetesen a keresőoptimalizálás specialista a nulláról is el tud indulni. Ha nincs jelenleg honlapja, néhány esetben jobb mert néha könnyebb egy weboldal készítés a nulláról, mint egy rossz weboldal rendbehozatala Egy honlap minősége az alapoknál kezdődik mint például hogy milyen tárhelyen van a weblap. Az ingyenes vagy nagyon olcsó tárhelyektől eleve nem lehet sokat várni, de ezt minden esetben kielemzi a keresőoptimalizálás szakember és jelzi ha szükséges váltani.

 

 

Tatalmat is ír a keresőoptimalizálás specialista?

A google nagyon fontosnak tartja a felhasználói élményt, ezért értékes információt kell adnunk a böngészőnek hogy választ kapjon arra amit keres. Itt jön képbe a seo szövegírás. A SEO szövegíró úgy írja meg a szövegeket hogy a kulcsszavakat és a seo szövegírás technikákat figyelembe veszi. Ez nem tartozik a keresőoptimalizálás specialista munkakörébe, erre külön seo szövegírót alkalmaz mindegyik marketing ügynökség.

 

Mennyi időbe telik a seo szakembernek a munka?

A weboldal oldalainak számától és a keresőoptimalizálás nehézségétől függ hogy mennyi idő alatt készül el vele a seo specialista. Egy 5- 10 oldalas weboldal körülbelül 2 hét alatt lesz optimalizálva. Ha weboldal készítés a cél, az is körülbelül két hét. A lix honlap csapata vállalja a honlap, design és szerkezet komplett megtervezésést, see szakértőinkkel folyamatosan egyeztetve.

 

Mennyibe kerül egy seo specialista munkája?

A keresőoptimalizálás szakember órabére 10 ezer forinttól indul de az órabér vagy a  teljes projectre elkért összeg természetesen a tapasztalattól függ. Ha igazán jó seo szakembert akarunk megbízni, nézzük meg milyen referenciákkal rendelkezik, milyen weboldalakkal dolgozik. Ha interneten keresztül találjuk meg nézzük meg hogy milyen helyen van az oldala a hozzá hasonló keresőoptimalizálás és weboldal készítés szakemberekhez képest. 

Ha Budapesten keres lokális  seo szakembert, nézzen szét a keresőoptimalizálás Budapest és a weboldal készítés Budapest oldalakon.

 Call Now ButtonFELHÍVOM